» Profil

Profil

Profil

Fotografisk Værksted råder over noget af det mest avancerede udstyr til billed og video produktion. Der kan leveres digital video i alle formater og optagelser helt op i 4K kvalitet. Om du ønsker din film leveret, online via Youtube, Vimeo eller lignende streaming tjeneste, eller på DvD, Blu-Ray eller harddisk så er det muligt. Du vælger selv. Det er med til at gøre Fotografisk Værksted en stærk medspiller på enhver corporate film, kortfilm eller en hvilken som helst anden små produktions opgave, også flerkamera opsætninger.

fcpx2013-11-10 21.10.13

Fotografisk Værksted råder også over egen klippesuite som løbende bliver opdateret for at matche de nyeste trends og stilarter. Her kan dine egene optagelser også klippes sammen til et færdigt produkt med lyd, musik, effekter og tekster.

Også på lydsiden er Fotografisk Værksted med og kan dermed kalde sig total leverandør til Bryllupsvideo, Corporate, Web-tv, Kortfilm, Musikvideo, ja det er kun fantasien der sætter grænsen så længe det handler om småproduktioner.

Fotografisk Værksted tilbyder også udlejning at udstyr til småproduktioner, og har alt lige fra stativer, slidetracks, steadycams, Jib/kran og alt mulig andet. Derudover er der mulighed for at leje kameraer, recordere og mikrofoner til dine produktioner.               Som en naturlig følge af dette har Fotografisk Værksted været en stærk samarbejdspartner ved mange produktioner og flere vil følge. Herunder kan du se link til en af de produktioner Fotografisk værksted har leveret udstyr til.

Indiana Dawn

Top