» Fotografen

Fotografen

Fotografisk Værksted ejes og drives i det daglige af Kristian Kristensen.

 

Kristian har sin basisuddannelse fra Københavns Film og Fotoskole og blev derefter

Foto: Povl Thomsen/FAF Foto: Povl Thomsen/FAF

uddannet med ”det kommercielle billede” som speciale hos S-foto på Islands Brygge i København.  Siden da er det blevet til mange timers efteruddannelse i tidens tendenser, Photoshop og mange andre små og store kurser. I dag er Kristian specialiseretinden for portræt og bryllupsfotografering. Kristian har lige så længe, han kan huske været interesseret i fotografering, og han fik sit første spejlreflekskamera, da han var 12 år gammel. Siden da er det blevet til mange tusinde billeder.

Kristian etablerede sig som professionel fotograf i 2008, og i august 2009 åbnede han studiet på gågaden i Frederikssund. Fotografisk Værksted var en realitet. Et lille hyggeligt studie, hvor der dog stadig var plads til at skabe smukke og stilfulde billeder. I starten var det planen, at fotografering, efterbehandling, print samt specialproduktioner skulle laves i studiet i Frederikssund. Hurtigt blev pladsen dog for trang, og i dag er studiet lukket ned og flyttet til Nyboder i København K. Al produktion er også flyttet til København, hvorfra også virksomheden drives.

”Som ejer og fotograf i Fotografisk Værksted skal og kan jeg stå inde for kvaliteten af mine billeder. Det er ikke bare et arbejde, men en brændende interesse der samtidig er mit erhverv. Jeg går aldrig på kompromis med kvaliteten og tager mig god tid til at fange lige netop de rigtige billeder.

SWPPI 2011 blev Fotografisk Værksted optaget i SWPP som er en international branche organisation for bryllup og portræt fotografer. Dette var et enormt skulderklap og en stærk godkendelse af udført arbejde.

I 2012 kom så den længe ventede optagelse i DFF som er den danske branche organisation for fotografer.                                                     NYTphotodk_dff-logo

KRISTIAN KRISTENSEN

FOTOGRAF

 

Top